"POLICIJA, LEZI DOLE" Pogledajte akciju hapšenja navijača Partizana i Crvene Zvezde u Pančevu (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

06.07.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu i Žandarmerijom u akciji "Svetionik 2", koja je izvedena u cilju sprečavanja sukoba navijačkih grupa, uhapsila pripadnike navijačke grupe Partizan, "Južni front".

"POLICIJA, LEZI DOLE" Pogledajte akciju hapšenja navijača Partizana i Crvene Zvezde u Pančevu (VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Žandarmerija je danas izvršila nekoliko odvojenih akcija na različitim lokacijama, a kako smo ranije pisali uhapšeni su pripadnici navijačkih grupa Crvene Zvezde i Partizana.

Kako se vidi na snimku, osumnjičeni su zatečeni na spavanju u stanovima u kojima su boravili te nije bilo apsolutno nikakve šanse za eventalno bekstvo.

Akcija je sprovedena uspešno bez incidenata a svi uhapšeni su "maricom" prebačeni u pritvor.

Lisice na ruke stavljene su Đ. G., D. A., N. S., M. Š. zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti 17. i 18 juna napali policajce u Pančevu i D. A., N. S.,Đ. J., N. K., M. A. zbog sumnje da su početkom jula pretukli radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta "Medžik" u Pančevu.

Po nalogu zamenice Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevo određeno je zadržavanje do 48 časova Đ. G., D. A., N. S., M. Š., Đ. J. i N. K., i isti će uz krivičnu prijavu biti privedeni i saslušani u svojstvu osumnjičenih.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu dana 30. juna ove godine uhapsilo N. V. i D. Č, pripadnike navijačke grupe Crvena Zvezda zbog sumnje da su 18. juna kod ugostiteljskog objekta "Pogon" zadali udarce nožem i satarom oštećenom M. T. Istima je po predlogu dežurne zamenice OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio pritvor

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading