Pevačica se skinula usred emisije, svi su od ŠOKA ZANEMELI: Govore joj da je PLASTIČNA LUTKA, a kada je sve sa nje spalo, vilice su PALE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorana Mićanović usred emisije počela je da skida sve propratne dodatke na licu, budući da je uvek na meti osuda da izgleda veštački, a ono što se potom desilo je sve šokiralo.

Pevačica se skinula usred emisije, svi su od ŠOKA ZANEMELI: Govore joj da je PLASTIČNA LUTKA, a kada je sve sa nje spalo, vilice su PALE! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Zvezda Granda Zorana Mićanović (16) konstantno je na meti kritika zbog svog fizičkog izgleda, te joj često upućuju da izgleda "plastično" i "izoperisano" sa toliko malo godina, pa je sada pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

Naime, voditeljka je zamolila pevačicu da u emisiji skine svu šminku kako bi pokazala svoje pravo lice.

 

- Nije mi problem da dođem bez šminke u emisiju. Ovo će sada biti hit kad svu šminku skinem sa sebe - priznala je Zorana i krenula da skida za početak veštačke trepavice.

- Kao šećer si, pogledaj kako su ti velike oči - rekla je voditeljka.

- Ja sam mala slatka devojčica. Hajde skinuću sve. Nije problem. A što se tiče kose, to nikada ne bih skratila. Jeste veštačka, ali je nikada ne bih dirala - izjavila je pevačica.

 

 

- Hajde da vidimo onda tvoje lice bez šminke. Uživo da vidimo koliko si lepa bez šminke - insistirala je voditeljka na tome da Zorana pokaže lice bez šminke.

- Ovo je sada potpuni hit. Opet će da pišu da izgledam kao baba, ali briga me. Ja nemam taj kompleks. Od sada u emisije dolazim bez šminke - zaključila je Zorana u emisiji "Grand magazin".

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading