Zoricu Brunclik će srčka da strefi zbog ćerke: Zlata pokazala izvajanu zadnjicu, voda je zapljuskuje, a ona VRELA kao AFRIKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Zorice Brunclik napravila opštu pometnju vrelim izdanjem na bazenu!

Zoricu Brunclik će srčka da strefi zbog ćerke: Zlata pokazala izvajanu zadnjicu, voda je zapljuskuje, a ona VRELA kao AFRIKA! (FOTO)

Foto: instagram.com/goldies.fashion

Zlata Aranđelović, od pre nekoliko godina Vujanović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša ima tri profesije i svaku od njih odlično radi, bar tako tvrde njeni klijenti. Najmlađa članica porodice Brunclik-Aranđelović bavi se šminkanjem, radi i kao stilista, dok je uporedo i influenserka.

 

 

Svakodnevno, kako joj profesija nalaže, ona sa pratiocima deli fotografije, najpre svojih radova, a zatim i detalje iz najnovijeg doma, koji je opremila sa suprugom Milošem Vujanovićem, pa i onog iz kog je potekla, piše Story.

 

 

Ćerka Zorice i Kemiša gotovo čitavo leto voli da je kraj roditelja u njihovoj vili u Krnjači, budući da su je oni opremili vrlo luksuzno imaju i bazen, a i za unuke su uredili deo za igranje.

Oko bazena čitava porodica tokom sunčanih dana se okuplja, a Zlata koristi priliku da upravo na tom mestu napravi neke od najlepših letnjih fotografija. No, ova poslednja koju je ćerka Brunclikove objavila, verovatno se neće svideti njenoj mami, jer je na njoj pokazala previše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading