Nikolina Pišek pre Vidojeve SMRTI napravila korak koji sve otkriva: Voditeljka promenila DOKUMENTA, pa priznala zašto je to uradila!

Autor:

Zabava

07.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolinu Pišek odao jedan detalj koji je napravila nekoliko meseci pre smrti Vidoja Ristovića.

Nikolina Pišek pre Vidojeve SMRTI napravila korak koji sve otkriva: Voditeljka promenila DOKUMENTA, pa priznala zašto je to uradila!

Foto: ATA Images, Pixabay.com

Voditeljka Nikolina Pišek našla se u ekspanziji popularnosti i žiži javnosti nakon što je u maju ove godine izgubila supruga Vidoja Ristovića. Međutim, jedan detalj je sada isplivao na videlo, što mnogo govori. Naime, Nikolina je šest meseci pre smrti supruga, nakon osam godina braka, promenila podatke u ličnim dokumentima. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ

Nikolina Pišek

 

Naime, ona se na taj korak odlučila tek na jesen prošle godine, pa je, nakon niza problema koje je doživela zbog nepromenjenog prezimena, konačno u pasošu, ličnoj karti i drugim dokumentima imala upisano - Nikolina Ristović.

- Ristović, tako je! Sad sam baš i zvanično promenila sva dokumenta, pa sam i službeno Ristović. Konačno, nakon osam godina braka! Dobila sam za to vreme više kazni za nepoštovanje propisa - kazala je ona u novembru mesecu za hrvatskih 24sata.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović, Miša Grof

 

- Nije teško promeniti dokumenta, nego sam ja lenja. To je drugi par cipela. Nego, sad me je stisla neka birokratska zavrzlama, pa sam morala da menjam. Ti nisi menjala prezime? Bravo, bravo, pametna žena... Uspela sam sve da promenim - dodala je ona za pomenut medij.

Podsetimo, porodična svađa i javna prepucavanja između Nikoline Pišek i svekra Vitora Ristovića poznatijeg kao Miše Grof, ne prestaju danima. Otvoreni sukob, koji je započeo nekoliko dana nakon 40-dnevnog pomena na Novom groblju, svakim danom se sve žešće nastavlja, a po svemu sudeći epilog cele priče naći će se na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading