TATA IH JE UBIO ŠTAPOM: Policija nakon jezivih reči našla dva dečija LEŠA, jedno u grobu, drugo u SEPTIČKOJ jami!

Autor:

Svet

07.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Jordana je priznao da je ubio dvoje od svoje četvoro dece štapom, otkrivajući policajcima kako je jednu devojčicu zakopao u grob, a drugu bacio u septičku jamu iza svoje kuće

TATA IH JE UBIO ŠTAPOM: Policija nakon jezivih reči našla dva dečija LEŠA, jedno u grobu, drugo u SEPTIČKOJ jami!

Foto: Shutterstock

Nasilje

Policija u Irbidu, provinciji Jordana, upala je u stan neimenovanog muškarca nakon što je njegova bivša supruga rekla policajcima da se plaši za živote njihovo četvoro dece. Žena je zatim rekla policajcima da je njen bivši muž (49), psihički bolestan i da je stalno tukao njihovu decu, a da dvoje od četvoro dece nije videla danima.

Policija je stigla na lice mesta i kada su ugledali samo dvoje od četvoro dece priveli su ga, pa zatim optužili za smrt dve ćerke. Kako piše Mirror, on je svoje dve ćerke nasmrt prebio štapom. Kasnije se saznalo da je jednu zakopao u plitki grob iza kuće, a drugu bacio u septičku jamu, rekao je portparol Odeljenja javne bezbednosti potpukovnik Amer Sartavi.

Ostalo dvoje dece koja su preživela zastrašujuće zlostavljanje svog oca - dečak od 10 i devojčica od osam godina - rekli su policajcima da je njihov tata "ubio njihove dve sestre štapom" i zakopao ih u blizini.

Republika

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Otac iz pakla, čiji identitet nije otkriven, tada je priznao da je nekoliko dana ranije pretukao svoje dvoje dece - dve devojčice od devet i 12 godina. Nakon što je priznao smrt devojčica, on je rekao da su se premlaćivanja dogodila na različite datume. Takođe je priznao da je jednu ćerku sahranio u plitku grobnicu u blizini svoje kuće, a da je drugu bacio u septičku jamu u dvorištu svoje kuće.

Vlasti su pronašle dva tela i poslale ih na obdukciju. Drugo dvoje istraumirane dece odvedena su u bolnicu na fizičke i psihološke preglede, dok je njihov bolesni otac uhapšen. Tužilac krivičnog suda ga je juče optužio za ubistvo sa predumišljajem.

Anonimni pravosudni izvor rekao je lokalnim medijima: "Osumnjičeni je u svom prvobitnom priznanju tvrdio da pati od finansijskih problema." Ali isti izvor je dodao da "nema dokaza koji bi ukazivali da je osumnjičeni patio od bilo kakvih psihičkih problema". Osumnjičeni je zadržan u pritvoru dok traje istraga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading