Nemam ja kvalitet za Zvezdu: Aleksandar Pešić otklonio sve dileme oko povratka na Marakanu!

Autor:

Sport

07.07.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana svi sportski mediji preneli su informaciju da aktuelni šampion Srbije u fudbalu želi u svoje redove da vrati nekadašnjeg napdača.

Nemam ja kvalitet za Zvezdu: Aleksandar Pešić otklonio sve dileme oko povratka na Marakanu!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

I prethodnog leta Aleksandar Pešić je figurirao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Međutim, do dogovora nije došlo, popularni "Šilja" se odlučio da karijaru nastavi u turskom Karagumruku.

Transfer priča se ponovila i 365 dana kasnije, a čini se da će i epilog biti identičan.

U razgovoru za "Sport klub" Aleksandar Pešić je izjavio:

– Volim Zvezdu, ali ja nemam kvalitet za Zvezdu i srpski fudbal.

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić je 2018. godine osvojio titulu sa crveno-belima

 

Istakao je Pešić i planove za narednu sezonu u kojoj će njegov klub sa klupe predvoditi legendarni Italijan Andrea Pirlo:

– Pričao sam sa italijanskim stručnjakom koji mi je, odmah po dolasku, saopštio da je zadovoljan što ostajem u klubu. Pripreme su u toku, ekipa je tri sata udaljena od Istanbula, za bazu je izbaran Bolu. Polako hvatam zalet, imao sam kovid, dobro se oporavljam i do starta sezone, 7. avgusta, imam dovoljno vremana da uhvatim ritam i uđem u formu - rekao je Aleksandar Pešić uz razgovoru za "Sport klub".

Tridesetogodišnji napadač dres Crvene zvezde je nosio u sezoni 2017/18 i na 35 mečeva u crveno-belom dresu, ukupno 25 puta se upisao u listu strelaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading