SELJAČKA BUNA U EU - FARMERI UDARAJU NA ELITU: Posle Holandije, protesti u Italiji i Poljskoj! KO JE SLEDEĆI?! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bauk protesta kruži Evropom!

SELJAČKA BUNA U EU - FARMERI UDARAJU NA ELITU:  Posle Holandije, protesti u Italiji i Poljskoj! KO JE SLEDEĆI?! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Keean Bexte

Nakon pobune farmera u Holandiji zbog "zelene agende" kojom se previđa smanjenje stočnog fonda, i italjanski i poljski farmeri organizuju slične proteste kako bi se izborili za svoja prava i zaštitili egzistenciju svojih porodica.

Sudeće bar prema objavama na društvenim mrežama, italijanski farmeri slede primer kolega iz Holandije pošto je organizovano skupljanje za veliki protest koji bi trebalo da se održi u Rimu.

- Mi nismo robovi, mi smo farmeri. Ne možemo da sastavimo kraj sa krajem - jedna je od upečatljivijih izjava koja je objavljena na Tviteru.

 

 

Ni poljski farmeri ne sede skrštenih ruku, već se samoorganizuju kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo.

 

 

Imajući u vidu masovnost protesta u navedenim zemljama Evropske unije, može se očekivati da se talas nezadovoljstva prelije i u druge zemlje.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, talas protesta farmera počeo je u Holandiji, a ono što nije promaklo korisnicima društvenim mreža svakako je policijska brutalnost koja je bila očigledna na snimcima koji su deljeni na Tviteru. 

Na jednom od snimaka vidi da se kako pripadnici policije otvoreno vrše nasilje nad građanima, a jedan policajac je iz sve snage šakom udario čoveka koji je pokušavao da snimi incident.

 

 

Nekoliko puta je krenuo na njega i u jednom trenutku mu je zadao težak udarac u glavu.

Sve je izazvalo lavinu negativnih komentara.

Holandija postaje diktatura. Premijer Rutte i Kaag poručuju Holanđanima: "Nećete imati ništa i bićete srećni." Rutte i Kaag su članovi #VEF-a. Agenda VEF-a je: globalistički bogati postaju bogatiji. Siromašni ljudi postaju sve siromašniji - navodi se u opisu uz video snimak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading