Hoće Zvezda moći da ga zadrži? Na Marakanu stigla nova ponuda za Strahinju Erakovića!

Autor:

Sport

06.07.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poptuno je jasno da će srpski fudbalki šampion ovog leta teško zadržati jednog od svojih najboljih fudbalera.

Hoće Zvezda moći da ga zadrži? Na Marakanu stigla nova ponuda za Strahinju Erakovića!

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Zenita i Crvene zvezde

Strahinja Eraković iza se be ima fantastičnu sezonu. Sa saigračima je stigao do Duple krune u prethodnoj sezoni, igrao je osminu finala UEFA Lige Evrope, a stigao je i da debituje za semiorsku reprezentaciju Srbije u mečevima UEFA Lige nacija.

U svim tim mečevima Strahinja Eraković je bio jedan od najboljih u crveno-belom dresu pa ne čudi broj ponuda koje ovog leta stižu na adresu kluba iz Ljutice Bogdana.

Od ranije se za njegovoe usluge interesovao moskovski Dinamo. Ekipa Zenita je ispipavala puls rukovodstva kluba sa ponudom koja se kretala u nivou od 10 miliona evropskih novčanica, a sada je, kako se saznaje da "Marakanu" stigla i ponuda neimenovanog kluba iz Francuske.

Još ranije je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela  isticao da klub ima ponudu iz zemlje "Galskih petlova", a sada je procurela informacija da je neimenovani klub poslao ponudu u visini od 9.000.000 evra.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela - sportski direktor FK Crvena zvezda

 

S obzirom na do sada odbbijene ponude, teško da će ova suma zadovoljiti bilo koga na "Marakani", pa će očigledno Eraković sačekati sa odlaskom.. Barem još neko vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading