Ponude za Strahinju Erakovića nije bilo: Oglasio se i menadžer mladog fudbalera!

Autor:

Sport

20.06.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, ima i vatre. Stara je poslovica, ali u slučaju današnje informavcije, ona se može pokazati i kao ne baš tačna.

Ponude za Strahinju Erakovića nije bilo: Oglasio se i menadžer mladog fudbalera!

Foto: Starsport

Marko Rakonjac i Strahinja Eraković u duelu na utakmici Čukaričkog i Crvene zvezde

Naime, kao bomba je danas odjeknula vest da je moskovski Dinamo poslao na adresu kluba iz Ljutice Bogdana ponudu za novopečenog reprezentativca Strahinju Erakovića u visini od sedam miliona evra.

Prema informacijama, Moskovljani su bili voljni da plate navedenu sumu u dve rate, ali je sa najvećeg srpskog stadiona stigao negativan odgovor. Istovremeno se ističe da Crvena zvezda svoju "zlatnu koku" pred najvažnije evropske susrete koji slede u kvalifikacijama za Evro takmičenja neće prodati, a da se eventualno kasnije može pregovarati o sumi koja se kreće između 12 i 15 miliona evropskih novčanica.

Republika

Foto: Starsport

I naredne sezone činiće bedem pred golom crveno-belih: Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković

 

Povodom svega, javnosti se obratio i Zoran Pavlović, menadžer Strahinje Erakovića, koji je za medije istakao:

– Nema zvaničnih ponuda za Strahinju, ali postoji interesovanje Dinama iz Moskve i još jednog ruskog kluba - ostao je mističan menadžer prvotimca Crvene zvezde.

Poptuno je jasno da su Moskovljani pokazali interesovanje za mladog fudbalera, a potenciranje na sumi može biti samo poruka ostalim zainteresovanim klubovima koji požele da u svojim redovima vide Strahinju Erakovića. Istovremeno treba istaći da je trener Dejan Stanković izrazio nadu da će mladog fudbalera imati na raspolaganju i tokom predstojeće sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading