Ide, ili ipak ostaje: Sudbina Marka Gobeljića još uvek nije poznata, sve će uskoro biti poznato!

Autor:

Sport

06.06.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za novu sezonu uveliko su u toku.

Ide, ili ipak ostaje: Sudbina Marka Gobeljića još uvek nije poznata, sve će uskoro biti poznato!

Foto: Starsport/Ilustracija

Marko Gobeljić i Rikardo Kvarežma

I pored činjenice da je većina fudbalera na godišnjem odmoru, ne ralunajući one koji i dalje imaju reprezentativne obaveze, u taboru aktuelnog šampiona Srbije uveliko se radi na jačanju igračkog kadra za narednu sezonu.

I pored činjenice da su u fokusu interesovanja navijača, dolasci, u klubu se užurbano radi i na rasterećenju igračkog kadra. Još od ranije je bilo jasno da će prva dvojica igrača koji će napustiti crveno-beli deo Topčiderskog brda biti prošlosezonska neuspešna pojačanja Aksel Bakajoko i Luis Dioni, a istovremeno se postavlja pitanje šta će biti kada je pozicija desnog beka u pitanju.

Republika

Foto: Starsport

Kristijano Pićini

 

Naime, Crvena zvezda na toj poziciji već ima Kristijana Pićinija od koga se očekuje da u narednoj sezoni pokaže i dokaže zašto je doveden na stadion "Rajko Mitić", a uz njega su tu i starosedeoci Milan Gajić i Marko Gobeljić

Republika

Foto: Starsport

Milan Gajić

 

Do nedavno se činilo da je misija Marka Gobeljića u Ljutice Bogdana okončana, ali neke stvari su se u međuvremenu promenile, pa su čak i veliki izgledi da on ostane deo ekipe trenera Dejana Stankovića. Da bi do toga i došlo, neophodno je da rukovodstvo crveno-belih i Milan Gajić ne postignu dogovor o nastavku saradnje, mada kako se može čuti u krugovima bliskim šampionu Srbije, rukovodstvo bi radije zadržalo Gajića u ekipi.

Takođe, smatra se da će sve biti poznato najkasnije do 12. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading