STANKOVIĆ JE PRELOMIO: Pored Falka, Bakajoka i Dionija, još trojica fudbalera napuštaju Ljutice Bogdana!

Autor:

Sport

02.06.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za novu sezonu uveliko su u toku, a cilj je jasan – grupna faza elitnog evropskog fudbalskog takmičenja.

STANKOVIĆ JE PRELOMIO: Pored Falka, Bakajoka i Dionija, još trojica fudbalera napuštaju Ljutice Bogdana!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je osvajanjem pete uzastopne šampionske titule obezbedila učešće u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona, a sportski sektor kluba čini sve da trener Dejan Stanković od starta priprema na raspolaganju ima, ako ne sva, onda barem veći deo pojačanja.

U tom cilju već je završen posao sa dosadašnjim fidbalerom ruskog Arsenala iz Tule, Kingsom Kangvom, a navijači svakodnevno sa nestrpljenjem iščekuju nove informacije kada je jačanje igračkog kadra u pitanju.

Ovoga puta, šef stručnog štaba ekipe sa najvećeg srpskog stadiona doneo je odluku o igračima na čije usluge u narednom šampionatu neće računati. Od ranije je poznato da će tokom predstojećeg leta internacionalci Filipo Falko, Aksel Bakajoko i Lui Dioni napustiti redove crveno-belih, a istim putem krenuće i trojica mladih fudbalera za koje je u ovom momnetu najvažnije da imaju obezbeđenu minutažu.

Republika

Foto: Starsport

Filipo Falko

 

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama Andrija Radulović, Nikola Stanković i Andrej Đurić, najmanje narednih šest meseci provešće na kaljenju u nekom od domaćih klubova.

Kao što smo već napomenuli, za trojicu mladih fudbalera najvažnije je da imaju određeni broj „utakmica u nogama“, a na stadionu u Ljutice Bogdana teško da će se tokom naredne sezone izboriti za zavidnu minutažu što bi sigurno po njihovu karijeru i fudbalski razvoj bilo pogubno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading