Anastasija i Gudelj se ne odvajaju, a sad im se pridružio i Veljko: Procurio snimak iz kola koji je SRUŠIO INTERNET! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović napravila feštu u kolima!

Anastasija i Gudelj se ne odvajaju, a sad im se pridružio i Veljko: Procurio snimak iz kola koji je SRUŠIO INTERNET! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Pevačica Anastasija Ražnatović na Instagram profilu objavila je stori, a ona je svojim pratiocima pokazala kako uživa sa bratom i bokserom Veljkom Ražnatovićem, kao i sa Dragišom Gudeljom, koji je inače brat Nemanje Gudelja.

 

 

Pre samo nekoliko dana Anastasiji je na rođendan stigao novi izabranik, što je oduševilo sve, a tom prilikom je otkrio da je rasplakao njenu majku, Cecu Ražnatović, budući da joj je doneo sliku koja joj je evoluirala uspomene na voljenog supruga Željka Ražnatovića Arkana

Republika

Foto: ATA Images/St/D.KADIĆ

Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović Nemanja Gudelj

 

Na Instagram storiju Anastasija je pokazala delić atmosfere iz skupocenog džipa, a Dragi Gudelj je sve vreme igrao sa Veljkom, dok su u pozadini išli hitovi. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading