NEVIĐENA FEŠTA NA DUŠANOVCU! Kaća Grujić u VENČANICI od 20. 000 EVRA: Pevačica krenula ka HRAMU u LIMUZINI, svi su se okretali za ovim detaljima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić sela je u luksuznu limuzinu i uputila se sa kumom Andreanom Čekić ka Hramu Svetog Save!

NEVIĐENA FEŠTA NA DUŠANOVCU! Kaća Grujić u VENČANICI od 20. 000 EVRA: Pevačica krenula ka HRAMU u LIMUZINI, svi su se okretali za ovim detaljima! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com, Pixabay.com

Portal Republika.rs nalazi se ispred porodične kuće na Dušanovcu, odakle je upravo izašla pevačica Katarina Grujić i krenula u luksuznoj limuzini ka Hramu Svetog Save, gde će obaviti crkveno venčanje i pred svedocima i Bogom zavetovati na večnu ljubav fudbaleru Marku Gobeljiću. 

 

Majka Andreane Čekić našla se takođe na licu mesta u porodičnoj kući, budući da su pevačice odlučile da se okume. 

Republika

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Majka Andreane Čekić na svadbi Katarine Grujić

 

Podsetimo, pojavila se vest da je Kaćina venčanica koštala 20. 000 evra, a svi prisutni kada su je ugledali, gledali su u sitne detalje koji su se našli na prelepoj haljini. 

Republika

Foto: republik.rs/M. Panić

Katarina Grujić u venčanici od 20. 000 evra

 

 

 

Pred sam polazak, ispred porodične kuće Grujića, trubači su stigli i napravili pravu feštu. Svatovi koji su došli po mladu, sve vreme su se veselili uz trubače, a u jednom trenutku su zapalili i baklje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading