Katarina Grujić nosiće venčanicu od 20.000 evra! Radio je Albanac sa Kosova koji kreira za SVETSKE ZVEZDE!

Autor:

Zabava

02.06.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za svadbeno veselje Marka Gobeljića i Katarine Grujić, a otkrivene su informacije o venčanici.

Katarina Grujić nosiće venčanicu od 20.000 evra! Radio je Albanac sa Kosova koji kreira za SVETSKE ZVEZDE!

Foto: ST/D.KADIĆ

Gala veselje Katarine Grujić i Marka Gobeljića održaće se danas u beogradskom hotelu, a  očekuje se oko 500 gostiju.

Pevačica i fudbaler nisu žalili para, te je pripremljena i torta od 15 spratova, a mlada će odenuti haljinu od 20.000 evra.

Naime, nakon crkvenog venčanja koje će se obaviti u kripti Hrama Svetog Save gosti će se uputiti ka hotelskoj sali, gde će sve biti besprekorno dekorisano. Za dobru zabavu će se pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića, ali mlada očekuje da i njene zvanice iz estradnog miljea dodatno doprinesu atmosferi svojim glasom.

- Na mojoj svadbi će biti pola estrade, tako da se nadam da će svako od njih otpevati bar po jednu pesmu (smeh) - rekla je Katarina.

Otkriveno je i u kakvoj venčanici će se Grujićeva udati.

- Kaća će se u crkvi udati u raskošnoj dugoj venčanici albanskog dizajnera Valdrina Sahitija, koja staje ni manje ni više nego 20.000 evra! Uz nju će nositi specijalno napravljenu punđu - rekao je izvor za Informer.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić Marko Gobeljić

Valdrin Sahiti je sa Kosova i stilista je političakre Vjose Osmani, koja mu je 2020. godine, dok je bila vršilac dužnosti predsednika takozvane države Kosovo, dodelila diplomatski pasoš, a on po zakonu, izdaje se na rok od pet godina, pisao je Reporteri.

Sahiti je uspeo da obezbedi diplomatski pasoš zahvaljujući u to vreme predsednice, a haljine koje je kreirao ne nosi samo Osmanijeva, već i neke svetski poznate pevačice. Tako je dizajnirao haljinu za svetsku zvezdu Bijonse na premijeri filma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading