Gobelja stigao na Dušanovac po MLADU u pratnji BAKLJI: Mladoženja napravio OPŠTENARODNO veselje, a evo kako će izgledati na VENČANJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušanovac se pretvorio u tribine, Marko Gobeljić stigao po mladu!

Gobelja stigao na Dušanovac po MLADU u pratnji BAKLJI: Mladoženja napravio OPŠTENARODNO veselje, a evo kako će izgledati na VENČANJU! (VIDEO)

Foto: republik.rs/M. Panić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas prave svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu, a budući mladoženja je upravo stigao na Dušanovac po svoju voljenu mladu. 

Republika

Foto: republik.rs/M. Panić

Katarina Grujić prodata za 5. 000 evra

 

Fudbaler Gobelja stigao je u vilu po mladu u porodičnu kuću na Dušanovcu, a pored njega su išli svatovi, koj su nosili baklje. Na Dušanovcu su ih sačekali trubači, sa kojima su se svatovi i Gobelja veselili, a onda se pojavila i mlada. 

 

 

Podsetimo, Gubelja je kupio Grujićevu za 5. 000 evra, a onda su trubači nastavili da ređaju svadbene pesme. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Gobeljić na Dušanovcu stigao po Kaću Grujić

 

Na glamuroznom slavlju će se gostima služiti najskuplje piće, biće i torta od 15 spratova, a mlada će odenuti haljinu od 20.000 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mix

03.06.2022 06:39

Nek je sa srećom mladencima! Samo 1 ne razumem: par je već venčan u opštini i imaju dete. Sad on kupuje mladu kao kravu na pijaci, ne razumem kako se ovaj običaj proširio na celu Srbiju, jer do juče nije postojao - jer se u Srbiji daje miraz, a ne da se mlada kupuje kao krava. A na kraju šta nas čitaoce briga da li je krava skupa il jeftina, i koje kvalitete ima, i koliko je koštala venčanica itd. Ako sam dobro razumela 8ni su venčani živeli zajedno i imaju dete. Onda on odluči da se venčaju, ona se dan pred svadbu vrati u svoj devojački stan, on dodje svatovima po nju i pravi se da nisu venčani, iznenadi se kad je vidi, onda je kupi za pare, kao da već nije njegova žena, bože sačuvaj! Ovaj svet je poludeo. Uskoro sledi nastavak sage