VUČIĆU PRETE BOMBOM! Jeziv mejl stigao u redakciju Republike: EVAKUIŠITE SE ILI ĆETE UMRETI!

Autor:

Hronika

02.06.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na adresu elektronske pošte redakcije portala Republika stigao je mejl sa stravičnim pretnjama.

VUČIĆU PRETE BOMBOM! Jeziv mejl stigao u redakciju Republike: EVAKUIŠITE SE ILI ĆETE UMRETI!

Foto: shutterstock

U naslovu mejla koji nam je prosleđen sa adrese konovalets38@proton.me navodi se dramatična poruka: "Evakuirajte se ili ćete umrijeti, postavili smo bombe na sljedeće lokacije".

Dalje se u mejlu navodi da su bombe navodno postavljene na kućama predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i ministra policije Aleksandra Vulina.

U pretećem mejlu kaže se da su bombe postavljene i u zgradi Univerziteta u Beogradu na Studentskog trgu, Univerzitetu Unio, Fakultetu za sport, Fakultetu za primenjenu ekologiju - Futura i Rudarsko-geološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Takođe, kako stoji u ovoj poruci prosleđenoj redakciji Republike, bombe su navodno postavljene i u Univerzitetu Singidunum, Trgovačkom centru Beo, Aviv Parku, TC "Zemun Park" - Zemun i Tržnom centru Galerija.

Kao dodatne lokacije navode se Novi Beograd željeznički kolodvor, Železnička stanica Beograd Centar i Železnička stanica Dunav.

Foto: Printscreen

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading