SOCIOLOG VULETIĆ O DOJAVAMA ZA BOMBE: Pritisak na Srbiju da uvede sankcije Rusiji, osnovni cilj DEZORJENTACIJA naše zemlje

Autor:

Vesti

23.05.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija plaća izuzetno visoku cenu zbog svoje nezavisne politike koju vodi

SOCIOLOG VULETIĆ O DOJAVAMA ZA BOMBE: Pritisak na Srbiju da uvede sankcije Rusiji, osnovni cilj DEZORJENTACIJA naše zemlje

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Sociolog Vladimir Vuletić gostujući u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji Nova S komentarisao je sve učestalije pritiske koje Srbija i predsednik Aleksandar Vučić trpe zbog neuvođenja sankcija Rusiji i istakao da svakodnevne dojave o bombama za cilj imaju da našu zemlju izbace iz ležišta.

Nemam dilemu da je to vid pritiska, verovatno je cilj da se Srbija izbaci iz ležišta! Pokušaj da se nametne strah služi da izgubimo racionalan odnos i da nas dezorjentišu. To je ideja svakog straha. Ovo uterivanja straha jeste pokušaj decentriranja.

Pritisci sa kojima se naša zemlja suočava, nesumnjivo su dokaz da Srbija plaća izuzetno visoku cenu, u vidu monstruoznih dojava o bombama u školama i drugim objektima, zbog svoje nezavisne politike koju vodi na čelu sa predsednikom Vučićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading