MOLIMO VAS OBAVESTITE DECU I RODITELJE: Još jedna dojava o BOMBI, ovoga puta na meti OSNOVNA ŠKOLA U BEOGRADU!

Autor:

Vesti

16.05.2022

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna dojava o postavljenoj bombi u Beogradu.

MOLIMO VAS OBAVESTITE DECU I RODITELJE: Još jedna dojava o BOMBI, ovoga puta na meti OSNOVNA ŠKOLA U BEOGRADU!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Policija

Prva smena osnovne škole "Vladimir Rolović" na Petlovom brdu neće danas imati nastavu zbog dojave o postavljenoj bombi.

- Zbog dojave o postavljenoj bombi u školi, molim vas da obavestite decu i roditelje da prva smena ne može imati nastavu, dok se ne proveri od strane MUP-a bezbednosti istinitost ovoga. Molim vas da svi pratite obaveštenja i mailove kako bi bili u toku - navodi se u obaveštenju OŠ "Vladimir Rolović".

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

Podsetimo, i juče je nešto pre 14 časova na železničku stanicu u Novom Beogradu stigla dojava o bombi, kao i u Beoo zoo vrtu. Takođe, u pretećem mejlu su navedene lokacije: Beogradska tvrđava, Muzej Nikole Tesle, Big Rakovica tržni centar, Brankov most, Most na Adi, Most Gazela, Muzej Jugoslavije, Železnička stanica Dunav, ruska ambasada, beloruska ambasada.

U anonimnoj dojavi takođe se navodi da su "zgroženi podrškom Srbije Rusiji. Srbija je odbila da osudi invaziju, a što je još gore, odbijaju da sankcionišu Rusiju i nastavljaju da lete za tu zemlju. Čak su pokušali i da profitiraju povećavajući broj letova za Rusiju. Nećemo prekinuti bombardovanje Beograda sve dok Er Srbija ne prekine letove za Rusiju. Ako ne prestanete, nećemo samo dići u vazduh vaše zgrade već ćemo ubiti Aleksandra Vučića".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading