Danas je MILUTINOV 80. ROĐENDAN! Bekuta NAKON POMENA napisala DIRLJIVE REČI o Milutinu Mrkonjiću!

Autor:

Zabava

23.05.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta ganula je pratioce na društvenim mrežama rečima o Milutinu Mrkonjiću.

Danas je MILUTINOV 80. ROĐENDAN! Bekuta NAKON POMENA napisala DIRLJIVE REČI o Milutinu Mrkonjiću!

Foto: instagram.com

Ana Bekuta mesecima je neutešna zbog gubitka partnera Milutina Mrkonjića. Odmah nakon što je održan šestomesečni pomen preminulom političaru, pevačica je smogla snage da objavi na Fejsbuku srceparajuće reči o Mrki, koji bi danas napunio 80 godina.

- Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, da li bismo bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina. Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi.  Ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio. - napisala je Ana Bekuta u Fejsbuk objavi uz zajedničku fotografiju sa Mrkonjićem. 

 

 

Podsetimo, Milutinu Mrkonjiću je danas, 23. maja održan šestomečni pomen. Tom prilikom, ugrađen je QR kod na nadgrobnu ploču preminulog političara:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading