Saša Popović otkrio da mu je Baba Vanga OTVORILA OČI: Bivši direktor Granda hteo da se ženi, pa mu Bugarka SASULA ISTINU U LICE!

Autor:

Zabava

23.05.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Saša Popović rado se priseća susreta sa pokojnom proročicom, Baba Vangom.

Saša Popović otkrio da mu je Baba Vanga OTVORILA OČI: Bivši direktor Granda hteo da se ženi, pa mu Bugarka SASULA ISTINU U LICE!

Foto: E-Stock, Wikipedia

Bivši direktor Granda Saša Popović ispričao je jednu od anegdota sa pokojnom bugarskom proročicom Baba Vangom.

Već je izvesno da su pevačica Lepa Brena i on posetili slavnu Bugarku.

U okolini Vangine kuće ljudi su kampovali u šatorima i mesecima čekali da ih Vanga primi, ali Saša i Brena su zbog svoje popularnosti u toj zemlji, veoma brzo došli do nje.

- Došla je jedna žena i donela po dve kocke šećera Breni i meni, rekla da to zavijemo u salvetu, stavimo ispod jastuka i kad ustanemo, da to da odnesemo Vangi. Upozorila nas je da ne smemo da joj dajemo ni pare, ni poklone, samo šećer, jer je njoj država sve obezbedila… Tamo je čekalo na hiljade ljudi! Pa Tito je bio kod Vange četiri puta, Brežnjev tri puta, Nikson je bio, Džimi Karter...

Foto: ATA Images

Saša Popović o Baba Vangi

 

 - Da mu je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći, da majka ne pali sveću za slavu i da je upozori na to, da će se „Slatki greh“ raspasti za godinu dana, a da će on početi da peva i da će u 48. godini života postati vrh estrade, direktor svima - rekao je Popović, pa se zbunio kad mu je Vanga saopštila kada će se oženiti.

- Ona mi kaže: "Zaboravi, narednih šest godina sigurno nećeš, a to je bila devedeseta. I ja sam se oženio 98, a Vanga je umrla 96. Ja je pitam, kako se neću oženiti, pa moja devojka je trudna, u četvrtom je mesecu. Ona kaže: "Od te devojke nema ništa, a ni to dete se neće roditi." I 5. januara sledeće godine ćete raskinuti. I stvarno, sve je tako bilo, ali ne mogu da kažem ko je devojka. Oženio sam se 98. godine. I onda Vanga kaže Breni: "E sad ću da pređem na tebe, a Brena meni Ti se sad skloni ne možeš da čuješ šta će da priča. I ja se sklonim, tako da nisam ni čuo šta je Breni rekla - kaže Saša, prenosi Svet.

Foto: ATA Images

Suzana Jovanović Saša Popović

 

Popović je dvadeset četiri godine u srećnom braku sa Suzanom Jovanović.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading