STANKOVIĆ SE IZJASNIO: Delije će svakako imati šta da kažu - Trener Crvene zvezde dostavio LISTU ZAHTEVA rukovodstvu kluba!

Autor:

Sport

15.05.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako aktuelna sezona još uvek nije okončana, na našem najvećem stadionu užurbano rade na pitanju pojačanja za predstojeću sezonu.

STANKOVIĆ SE IZJASNIO: Delije će svakako imati šta da kažu - Trener Crvene zvezde dostavio LISTU ZAHTEVA rukovodstvu kluba!

Foto: Starsport

Prethodnih nedelja, po medijima se spekulisalo o raznim imenima koji su figurirali kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde.

Na tom spisku, koji se ipak može tumačiti kao plod mašte i želje samih pristalica aktuelnog šampiona, našla su se različita imena, ali kako se saznaje iz krugova bliskim samom klubu iz Ljutice Bogdana, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je sportskom sektoru kluba uputio listu sa imenima četvorice fudbalera. 

Kako strateg crveno-belih smatra, navedeni fudbaleri bi svakako predstavljali velika pojačanja, a istovremeno bi "garantovali" i uspeh na međunarodnoj sceni koja je u ovom momentu prioritet kluba.

Prioritet je dovođenje navalnog igrača, a crveno-beli bi rado u svojim redovima videli ruskog reprezentativca i aktuelnog fudbalera Zenita Artjoma Dzjubu. Drugi na listi je fudbaler Šerifa iz Tiraspolja, Ganijac Edmund Ado.

Foto: Tanjug/AP

Edmund Ado (FK Šerif Tiraspolj)

 

Istovremeno, želja svih na beogradskoj "Marakani" je da konačno u crveno-belm dresu vide Lazara Ranđelovića, dok bi eventualan povratak Nemanje Radonjića svakako oduševio sve navijače kojima crveno-bela boja leži na srcu.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić dok je bio član Crvene zvezde

 

Ostaje nama da sačekamo i vidimo koje od navedenih pojačanje i jeste realno da od leta ponese opremu sa grbom Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading