NIŠTA OD TRANSFERA: Iskusni defanzivac bio na pragu Marakane - sada su poznati razlozi zbog kojih do realizacije nije došlo, više sile su umešale prste!

Autor:

Sport

14.05.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba sa našeg najvećeg stadiona užurbano radi na jačanju igračkog kadra pred sezonu u kojoj se očekuju veliki izazovi kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

NIŠTA OD TRANSFERA: Iskusni defanzivac bio na pragu Marakane - sada su poznati razlozi zbog kojih do realizacije nije došlo, više sile su umešale prste!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ispred Severa "Marakane"

Prethodnih dana mnogobrojna imena su pominjana kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde, ali definitivno je jasno da jedan fudbaler sigurno neće postati deo ekipe koju predvodi trener Dejan Stanković.

Naime, kako se saznaje iz dobro obaveštenih izvora, Crvena zvezda je bila zainteresovana za defanzivca Šahtjora iz Donjecka, Ivana Ordetsa. Sportski sektor crveno-belih upravo je u ovom dvadesetdevetogodišnjem fudbaleru videlo idealno rešenje pred evropske kvalifikacije, ali i pre nego što su se pregovori i počeli, transfer je propao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

IVan Ordets

 

Čelni ljudi Crvene zvezde čak su i poslali predlog ugovora i činilo se da će do realizacije lako i doći, međutim, Ordats se zahvalio na ponudi, a kao razlog odustajanja navodi se njegov strah na reakcije u Ukrajini ukoliko dođe u Srbiju, a sve je obrazloženo komplikovanom geopolitičkom situacijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading