U Hrvatskoj rođena devojčica bez pubisa, vagine i klitorisa! Očajni otac zavapio: "Ostavite žene da odlučuju o svom telu. Ako ne, podvežite m**a"!

Autor:

Svet

14.05.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna priča oca koji je ispričao zašto svaka žena mora da ima pravo na abortus.

U Hrvatskoj rođena devojčica bez pubisa, vagine i klitorisa! Očajni otac zavapio: "Ostavite žene da odlučuju o svom telu. Ako ne, podvežite m**a"!

Foto: Tanjug

Napredak društva dovodi se u pitanje upravo jer se ponovo postavljaju pitanja vezana za abortus. Neke zemlje ga nikada nisu legalizovale, dok su se neke ponovo odlučile na zabranu. Prošle godine je Ustavni sud Poljske doneo odluku o zabrani abortusa, nakon čega je pokrenuta lavina nezadovoljstva. Žene su protestovale i javno i na društvenim mrežama. 

Čini se da slična sudbina očekuje i žene u Americi. Naime, država Misisipi pokrenula je ovo pitanje gde traži apsolutnu zabranu abortusa. Vrhovni sud će konačnu odluku doneti u junu mesecu.

Sada je i jedan korisnik Tvitera @RijekaUrban podelio šta se dogodilo sa njegovom ćerkom. Rekao je da je njegova supruga te 1980. godine znala da će se njegova ćerka roditi bez polnog organa, da nikada ne bi rodila.

 

 

- Da je moja supruga 1980. godine saznala šta nosi, nikada je ne bi rodila! Dobio sam kći bez pubisa, vagine, klitorisa, mokraćnog mehura, a nakon 6 operacija po 9 sati sa teškom narkozom piša celi život kroz kateter koji joj je napravljen od debelog creva! Svaki dan je za nju smrt! Pa ja Vas sada pitam, zašto se mrcvari žena koja želi obaviti prekid trudnoće? O mojoj kalvariji u kojoj bivša i sadašnja država nije ku*** mrdnula bolje da ne pričam! - napisao je on.

 

- Doktor mi je nakon rođenja curice rekao: nemojte oprati ruke, kad ju budete njegovali dobiti će sepsu i umreti! Mi će mo to prijaviti kao komplikaciju u lečenju! Ostavite žene da odlučuju o svom telu. Ako ne, podvežite si m**a! Koju sam kalvariju prošao, a da država nije mrdnula, trebalo bi me beatificirati kao Majku Terezu. Probajte biti jedan dan u mojoj koži pa da vidim kako bi ste se odnosili prema ženama. Moja je zombi! - ispričao je čovek svoju potresnu priču.

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading