POTPUNI PREOKRET: Dzjuba će morati da sačeka, Zvezda pronašla paklenog napadača?

Autor:

Sport

18.05.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako prelazni rok još uvek nije počeo, očigledno je da će prestojeće leto na našem najvećem stadionu biti izuzetno turbulentno.

POTPUNI PREOKRET: Dzjuba će morati da sačeka, Zvezda pronašla paklenog napadača?

Foto: Starsport

Artjom Dzjuba

Crvena zvezda još uvek teoretski nije obezbedila petu uzastopnu šampionsku titulu, ali na stadionu "Rajko Mitić" uveliko rade na formiranju ekipe koja će, kako se nadaju, krenuti ka novoj grupnoj fazi UEFA Lige šampiona.

Jasno je svima za beogradskoj "Marakani" da za tako nešto neophodna su i pojačanja, pa se samim tim već izvesno vreme kao prva akvizicija pominje ruski reprezentativac Artjom Dzjuba, ali prema najnovijim informacijama koje prenosi "Mozzartsport", sportski sektor crveno-belih stupio je u kontakt sa napadačem ruskog Sočija, Kolumbijcem Mateom Kasijerom.

Prema dostupnim informacijama, Crvena zvezda je spremna da plati obeštećenje za ovog igrača čija se vrednost na renomiranom portalu "Transfermarkt.com" kreće oko 3,5 miliona evra, ali je sasvim jasno da klub iz Ljutice Bogdana neće izdvojiti toliku sumu za ovog fudbalera.

I pored te činjenice, u Crvenoj zvezdi su optimistični kada je realizacija ovog transfera u pitranju i čak se očekuje da Kolumbijac u Beograd stigne u prvoj polovini juna meseca.

Mateo Kasijero, dvadesetpetogodišnji napadač rođen u Barbakosu, tokom dosadašnje karijere nastupao je za Deportivo Kali, holandkse klubove Ajaks i Groningen, 2019. godine bio je član argentinskog Rasinga, da bi pre odiseje u Rusiji bio član portugalskog Belenenseša.

Republika

Foto: Tanjug/AP

MAteo Kasijero dok ej nastupao za Ajaks

 

Kasijero je član Sočija postao krajem avgusta prethodne godine i na 21. odigranoj utakmici u dresu ekipe koja trenutno zauzima treću poziciju u ruskoj Premijer ligi, postigao je 11 pogodaka uz pet zabeleženih asistencija.

Ostaje da se sačeka i vidi da li će do ovog transfera zaista i doći, kao i da li će Kolumbijac sam krenuti put srpske prestonice, ili će zajedno sa njim stići i Artjom Dzjuba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading