NAKON ŠTO SE STIŠALA SITUACIJA OKO SMRTI VIDOJA RISTOVIĆA: Nikolina Pišek KONAČNO PROGOVORILA, evo šta je OTKRILA JAVNOSTI O POKOJNOM SUPRUGU!

Autor:

Zabava

18.05.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolinino oglašavanje nakon smrti supruga!

NAKON ŠTO SE STIŠALA SITUACIJA OKO SMRTI VIDOJA RISTOVIĆA: Nikolina Pišek KONAČNO PROGOVORILA, evo šta je OTKRILA JAVNOSTI O POKOJNOM SUPRUGU!

Foto: estock/ataimages/ST

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je ostala bez životne podrške i partnera sa kojim je planirala da provede život Vidoja Ristovića, sa kojim ima ćerku Unu.

Nikolina je na sahranu supruga došla u pratnji Vidojevog ocam za koga se spekulisalo da nije u dobrim odnosima sa voditeljkom, pa je zatim ruku pod ruku sa njim stajala kod groba.

Mnogi su spekulisali da Pišekova nije u dobrim odnosima sa svekrom, a uz to je sve i iznenadila kada se posle sahrane, kada je Miša napustio Novo groblje, vratila na Vidojev grob.

Dan nakon sahrane ona se oglasila i kratko izjavila:

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - poručila je, a preneo je Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading