PO UPUCANU MILENU STIŽE HELIKOPTER: Doktorka se hitno prebacuje na VMA!

Autor:

Hronika

18.05.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Upravo sam pored ćerke, stiže helikopter po nju. Ona kao da je danas malo bolje, ali je i dalje veštačkoj komi."

PO UPUCANU MILENU STIŽE HELIKOPTER: Doktorka se hitno prebacuje na VMA!

Foto: Printskrin

Miroljub M. otac teško ranjene Milene (35) iz Kragujevca, za Telegraf kaže da stiže helikopter iz Beograda u Kragujevac koji će je iz UKC Kragujevac transportovati na dalje lečenje na VMA.

- Upravo sam pored ćerke, stiže helikopter po nju. Ona kao da je danas malo bolje, ali je i dalje veštačkoj komi - rekao je Miroljub.

Vladimir M. koji je osumnjičen da je pucnjem iz pištolja teško ranio svoju suprugu Milenu M. danas će biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu po krivičnoj prijavi za pokušaj teškog ubistva.

Kako saznaje Blic, on će pred tužilaštvom biti saslušan na okolnosti pucnjave u subotu u kojoj je teško povređena njegova supruga Milena. Kako nezvanično saznajemo, njoj je Vladimir pucao u vrat.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

- U ponedeljak, 16. maja 2022. godine, u našu zdravstvenu ustanovu transportovana je žena M. M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice. U toku dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac. Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena - naveli su iz UKC Kragujevac.

Došla u Srbiju da naprave ispraćaj

Kako su ranije navele komšije upucane žene, Milena je radila u Drezdenu i planirala je da povede muža i decu da joj se priključe. U Srbiju je došla da naprave ispraćaj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak - pričaju komšije.

Kako kažu, kada je pucao u nju, u kući su bila i njihova deca.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

VMA

- Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

Vladimir M. (40) uhapšen je nakon višečasovnih pregovora da izađe iz automobila u kojem se zabarikadirao nakon što je pucao u vrat supruzi Mileni M. (35). Policija ga je opkolila. Policajci su komšijama rekli da zatvore prozore i ne izlaze iz kuća, a oni su svi nosili pancire dok su pregovarali sa njim.

Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading