STARA ŽELJA JE PONOVO AKTUELNA: Hoće li se ovog leta kockice konačno poklopiti? Delije ga sa nestrpljenjem iščekuju!

Autor:

Sport

03.06.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Srbije u fudbalu, nakon osvajanja Duple krune, ima velike ambicije kada je u pitanju naredna sezona.

STARA ŽELJA JE PONOVO AKTUELNA: Hoće li se ovog leta kockice konačno poklopiti? Delije ga sa nestrpljenjem iščekuju!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda ima velike ambicije u predstojećoj sezoni. Težnje su sasvim jasne. Crveno-beli žele da i u narednoj sezoni stignu do oba domaća trofeja, ali ono što je najvažnije, jesu Evro kupovi, gde je glavna težnja da klub ponovo nastupi u grupnoj fazi elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Tim povodom, sportski sektor kluba već povlači poteze kada je jačanje roster u pitanju. Jedno od željenih pojačanja već je parafiralo ugovor sa šampionom Srbije, a kako se nezvanično saznaje, "naredna lasta", mogla bi da bude neko ko već godinama figurira kao potencijalno pojačanje.

U pitanju je Lazar Ranđelović, nekadašnji fudbaler niškog Radničkog i igrač koji je već četiri godine član grčkog Olimpijakosa.

Foto: Tanjug/AP

Lazar Ranđelović

 

I dalje svi u klubu sa beogradske "Marakane" ne mogu da prežale 2019. godinu kada su ispustili priliku da ga dovedu za relativno malo obeštećenje koje je tada iznosilo oko 550.000 evra.

Traba ipak imati u vidu da je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić, ne tako davno izrekao da je vlasnik pirejskog Olimpijakosa, Marinakis izuzetno težak pregovarač, ali isto tako mora se podsetiti da je Crvena zvezda uspevala da u Beograd sa "Karaiskakisa" u nekom ranijem periodu dovede Aleksandra Kataija, El Fardu Bena i Marka Marina.

Republika

Foto: Printscreen

Zvezdan Terzić

 

Za sada nije poznato koliko je srpski šampion spreman da izdvoji novca kada je u pitanju novajlija na poziciji desnog krila, ali je jasno da će tokom predstojećeg prelaznog roka, kako je nedavno naveo Zvezdan Terzić, Zvezda dovesti igrača koji će uz Bena pokrivati ovu poziciju.

Lazar Ranđelović ima 24 godine. rođen je u Leskovcu 5. avgusta 1997. godine. Fudbalski je prohodao u lokalnoj leskovačkoj Slogi, a pre prelaska u redove niškog Radaničkog nastupao je za Jedinstvo Bošnjace, Radan iz Lebana, niški Car Konstantin i Dinamo iz Vranja. U nedavno okončanoj  setoni Ranđelović je nastupao za ekipu španskog Leganesa kao pozajmljeni igrač pirejskog kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading