OSTAJE ILI ODLAZI: Preokret na Marakani - Poznata sudbina Sekua Sanoga!

Autor:

Sport

02.06.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Različite informacije stižu sa našeg najvećeg stadiona kada je u pitanju potencijalni (ne)odlazak iskusnog fudbalera.

OSTAJE ILI ODLAZI: Preokret na Marakani - Poznata sudbina Sekua Sanoga!

Foto: Starsport

Seku Sanogo

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da će iskusni tridesettrogodišnji fubdaler Seku Sanogo, predstojećeg leta napustiti stadion "Rajko Mitić".

Međutim, već danas stižu potpuno drugačije informacije.

Naime, kako je izjavio generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana, Zvezdan Terzić, razgovori sa agentom igrača iz Obale Slonovače su u toku i svi se nadaju da će oni biti okončani na zadovoljstvo obe strane.

Tim povodom Zvezdan Terzić je izjavio:

- Nije vreme za rastanak. Potreban nam je, pregovaramo s anjegovim agentom i nadam se da ćemo uskoro završiti posao – jasan je generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić.

Republika

Foto: Printscreen

Zvezdan Terzić tokom brifinga sa novinarima

 

Seku Sanogo je crveno-beli dres obukao u januaru 2020. godine. Prvih godinu dana na beogradskoj "marakani" je igrao kao pozajmljeni igrač Al-Itihada iz Džede, a po okončanju pozajmice potpisao je ugovor sa zvaničnim šampionom Srbije do leta 2023. godine.

Pre dolaska u srpsku prestonicu Seku Sanogo je nastupao za Afrika sport iz Abidžana, švajcarske klubove Tun, Lozana i Jang Bojs iz Berna, kao i za već pominjani saudijski Al-Itihad iz Džede.

Za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je tri susreta.

Tokom prethodne dve i po godine koliko je proveo u Ljutice Bogdana, Seku Sanogo već ima pet osvojenih trofeja. Osvojio je tri šampionske titule (2020, 2021. i 2022.), kao i dva trofeja u nacionalnom kupu 2021. i 2022. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading