Zvezda odbila sedam miliona evra za ljubimca Delija!

Autor:

Sport

20.06.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler zvaničnog srpskog fudbalskog šampiona oduševio je tokom nedavno okončane sezone.

Zvezda odbila sedam miliona evra za ljubimca Delija!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković je za samo godinu dana od talentovanog mladog fudbalera izrastao u igrača od poverenja trenera Dejana Stankovića, pa ne čudi i da je nedavno u okviru UEFA Lige nacija debitovao i u dresu sa nacionalnim grbom.

Svojim igrama kako u evropskim takmičenjima, tako i u duelima sa Večitim rivalom Partizanom, popularni "Čupa" skrenuo je na sebe pažnju i inostranih emisara, pa se još u finišu sezone govorilo o njegovom odlasku sa najvećeg srpskog stadiona. O tome je govorio i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić na redovnom brifingu sa medijima po okončanju sezone, a danas je stigla i informacija o prvoj konkretnoj ponudi za novopečenog reprezentativca.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

 

Kako prenosi "Mozzart sport", moskovski Dinamo je uputio zvaničnu ponudu na klubu iz Ljutice Bogdana. Moskovljani su, prema informacijama, ponudili obeštećenje od sedam miliona evra koje bi bilo plaćeno u dve rate, ali je odgovor sa Marakane bio negativan.

Kao što je već rečeno, Zvezdan Terzić je istakao da Strahinja Eraković sigurno ne može napustiti redove crveno-belih pre okončanja kvalifikacija za Evro kupove.

Strahinja Eraković ima 21 godinu. Član Crvene zvezde je od svoje devete godine i u klubu je prošao sve starosne kategorije. Deo seniorske ekipe postao je 2019. godine, ali je tu sezonu proveo na kaljenju u filijali Grafičaru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading