Demanti za tekst "VELJIN KOLJAČ ŠOKIRAO SVOG ADVOKATA! Prišao pre ročišta i otkrio plan!"

Autor:

Hronika

07.07.2022

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog netačnih navoda koji se nalaze u tekstu koji smo objavili 7.7.2022. objavljujemo demanti advokatice Mie Todorović

Demanti za tekst "VELJIN KOLJAČ ŠOKIRAO SVOG ADVOKATA! Prišao pre ročišta i otkrio plan!"

Foto: shutterstock

Srđan Lalić na suđenju Belivuku

U skladu sa odredbama Zakona o javnom informisanju koje se odnose na pravo na objavljivanje odgovora, zahtevam da na portalu Republika.rs na kome ste objavili tekst pod naslovom "VELJIN KOLJAČ ŠOKIRAO SVOG ADVOKATA! Prišao pre ročišta i otkrio plan!" objavite moj sledeći odgovor:

 

Netačni su navodi iz teksta objavljenog pod navedenim naslovom, da je "U uvodnom izlaganju Mia Todorić pred Specijalnom sudom, branilac Srđana Lalića koji je juče priznao da je ubijao za klan Veljka Belivuka, izjavila je da je njen klijent njoj sve priznao."

 

Takođe, netačni su navodi u nastavku teksta "Lalić mi je sve priznao - rekla je Todorić koja je neposredno pred sudjenje za Republiku kazala da je juče bila zatečena Lalićevim priznanjem. 

Do ovog obrta verovatno je došlo jer je Todorićeva pre danasnjeg pripremnog ročišta bila na kratko sa Lalićem gde joj je kazao šta je njegov plan.".

 

Za navedeni portal sam potvrdila da je tačno da sam bila iznenađena jučerašnjim izjašnjenjem klijenta, te da sam nakon toga zatražila poverljiv razgovor. 

 

U uvodnom izlaganju nisam iznosila nikakve navode, niti sam iznosila bilo kakve detalje nakon  održanog poverljivog razgovora sa branjenikom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading