Nova zagonetka Miška Ražnatovića: U fokusu su Nikola Jokić i srpska košarkaška reprezentacija! (FOTO)

Autor:

Sport

14.06.2022

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je konačno otkrivena tajna srpske košarke koja ovoga leta najviše interesuje srpsku košarkašku i sportsku javnost.

Nova zagonetka Miška Ražnatovića: U fokusu su Nikola Jokić i srpska košarkaška reprezentacija! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Hoće li najbolji srpski košarkaš konačno zaigrati u dresu sa nacionalnim grbom, jeste pitanje koje uznemirava srpsku javnost, a čini se da je možda odgovor, nehajno i obelodanjen.

Naime, poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović poznat je po svojim objavama na društvenim mrežama kojima informiše javnost o najaktuelnijim košarkaškim događajima. Ovoga puta Ražnatović je zagolicao maštu srpske sportske i košarkaške javnosti time što je na Instagramu objavio fotografiju Nikole Jokića u nacionalnom dresu uz komentar:

- Istorijski uspeh za Nikolu Jokića, koji je po drugi put zaredom izabran za najboljeg igrača sveta - MVP-ja NBA lige - stoji u objavi Miška Ražnatovića.

 

 

Ostaje nam da vidimo da li je navedena objava samo puka slučajnost ili  menadžer košarkaša Denvera ipak zna nešto u šta javnost do sada nije bila upoznata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Grupa navijaca

14.06.2022 16:35

,,CIGO,, pusti Petruseva u svoj PARTIZAN.