Ekipu ne čini najboljih 12 košarkaša: Selektor Pešić na startu priprema ponovio dobro poznatu krilaticu! (FOTO)

Autor:

Sport

03.08.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije započela je pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se održava u prvoj polovini meseca septembra.

Ekipu ne čini najboljih 12 košarkaša: Selektor Pešić na startu priprema ponovio dobro poznatu krilaticu! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski košarkaški reprezentativci okupili su se u Staroj Pazovi na početku priprema za predstojeće izazove.

I pored činenice da selektor Svetislav Pešić može biti zadovoljan činjenicom da su se pripremama odazvala većina potencijalnih reprezentativaca i dalje srpski košarkaški kolektiv nije u punom broju.

O problemima sa dolaskom igrača, selektor našeg nacionalnog tima je izjavio:

– Radujemo se što je većina tu. Koprivica i Simanić su bolesni, nadamo se da će se za dan, dva priključiti. Nikola Jović i Pokuševski? Za njih nismo dobili dozvolu. Amerikanci od njih traže da budu tamo u avgustu, verovatno se bore za mesto u ekipi. Imamo iskustva, to su odlični momci, nismo se prikazali u sjajnom svetlu što se tiče rezultata, ali ti momci koji su napravili taj program - započeo je obraćanje medijima Svetislav Pešić, a zatim nastavio:

– Želim da ih podržim, ne samo da su došli, nego su radili najbolje što su mogli. Dosta njih će dobiti šansu, oni treba da budu ono što ekipu čini ekipa. Ekipu ne čini najboljih 12 košarkaša, već oni koji se najbolje slažu. O zvezdama ne pričamo, zvezde su na terenu i tamo će se sve videti - zaključio je selektor srpskog košarkaškog tima.

Reprezentacija Srbije u košarci na predstojećem Evropskom prvenstvu svrstana je u "Grupu D" gde će odmeriti snage sa selekcijama Češke, Poljske, Finske, Izraela i Holandije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading