Novo priznanje: Ovo leto je za Nikolu Jokića plodonosno - nagrade se ređaju kao na traci!

Autor:

Sport

05.08.2022

05:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je najbolji srpski teniser i dvostruki uzastopni MVP američke NBA lige dobio priznanje, ovoga puta od svog mlađeg kolege, do duše mora se naglasiti da je nagrada ipak nezvanična.

Novo priznanje: Ovo leto je za Nikolu Jokića plodonosno - nagrade se ređaju kao na traci!

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Nikola Jokić se priključio pripremama srpske košarkaške reprezentacije koju u narednom periodu očekuju velika iskušenja. Kompletna sportska javnost očekuje najviše upravo od njega i već sada kod ljubitelja košarke provejava optimizam da naši košarkaši ovog leta mogu i do postolja kada je Eurobasket u pitanju.

Dobro je poznato da je Jokić po okončanju prethodne NBA lige, po drugi put uzastopno proglašen za MVP-ja ovog takmičenja, a sada ga je i njegov mladi kolega, prvi pik ovogodišnjeg NBA drafta Paolo Bankero, svrstao u red besmrtnih.

Foto: Tanjug/AP

Paolo Bankero

 

Naime, američki sportski novinari su novog košarkaša Orlanda zamolili da izabere najbolju petorku u istoriji NBA lige kada su evropski košarkaši u pitanju. Bankero nije imao velikih dilema i odlučio se za Tonija Parkera (Francuska), Luku Dončića (Slovenija), Janisa Adetokumbua (Grčka), Dirka Novickog (Nemačka) i Nikolu Jokića (Srbija).

 

 

Nakon ovog izbora na društvenim mrežama su se pojavili mnogobrojni komentari ljubitelja košarke koji su pokušavali da ospore izbor mladog košarkaša, ali svakako Nikola Jokić mora biti ponosan na sebe i svoje ostvarenje, jer je u potpunosti jasno da on sam zavređuje već sada veliko poštovanje i talenata koji su tek kročili na NBA parkete i kojima je i najbolji srpski košarkaš jedan od idola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading