GROBARI SU GA SA NESTRPLJENJEM IŠČEKIVALI: Najveće pojaćanje Partizana stiglo u srpsku prestonicu!

Autor:

Sport

21.08.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se kompletiraju redovi crno-belih...

GROBARI SU GA SA NESTRPLJENJEM IŠČEKIVALI: Najveće pojaćanje Partizana stiglo u srpsku prestonicu!

Foto: Starsport

Dante Egzum protiv Crvene zvezde

Verovatno i najveće pojačanje Košarkaškog kluba Partizan ovog leta stiglo je u Beograd.

Nekadašnji košarkaš Jute, Klivlenda i Barselone Dante Egzum, pojaviće se uskoro na treninzima novog kluba, a po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla", pokazao je da spreman dočekuje rad sa trenerom Željkom Obradovićem:

- Donosim mnogo iksustva, igrao sam u reprezentaciji, Barseloni i NBA ligi i uzbuđen sam što počinjem novo poglavlje, imam mnogo toga da naučim od Željka Obradovića i jedva čekam da vidim kako ćemo izgledati tokom sezone. Već sam se pomalo upoznao sa novim saigračima, istraživao sam njihove karijere i jedva čekam - istakao je Dante Egzum, a prenosi "Sputnjik".

Foto: KK Partizan NIS

Dante Egzum

 

Dvadesetsedmogodišnji reprezentativac Australije kao što je već rečeno, do sada je nastupao za NBA klubove Jutu i Klivlend, a prethodnu sezonu proveo je u redovima kluba iz katalonske prestonice.

Kada je reč o reprezentativnoj karijeri, Dante Egzum je na Olimpijadi u Tokiju sa nacionalnom selekcijom Australije stigao do bronzane medalje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading