Oglasio se sin vozača autobusa u kojem je stradala devojka: Moj otac nije bolestan i uvek je bio savestan

Autor:

Hronika

21.08.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaje da je on profesionalni vozač trideset godina.

Oglasio se sin vozača autobusa u kojem je stradala devojka: Moj otac nije bolestan i uvek je bio savestan

Foto: printskrin/RTS

Miloš Ž. sin Mileta Ž.(57) vozača autobusa kaže da je potrešen tragedijom, ali da je uveren da njegov otac nije napravio grešku. 

- Moj otac je trideset godina profesionalni vozač. Svoj posao oduvek radi savesno i od početka je u istoj firmi u kojoj je nameravao i penziju da ostvari. Nikada za sve godine nije imao ni sličan peh i veoma smo potrešeni ovim što se dogodilo - rekao je Miloš za Republiku uz napomenu da mu nije poznato da je njegov otac ima probleme sa dijabetesom ili bilo koje druge zdravstvene tegobe.

- Moj otac je zdrav čovek i dalje u snazi. Ne znam otkuda ta priča putnice iz autobusa da se žalio na šećer. Svestan sam da će biti trista verzija. ne marim za priče, nego da moj otac dokaže istinu i da što pre dođe kući - zaključio je sin vozača.

Podsetimo, jutros se , oko 5.25, dogodila saobraćajna nesreća kod Leskovca u kojoj je učestvovao autobus koji je bio pun putnika koji su se vraćali iz Grčke, iz Haniotija. Žena koja je stradala bila je vođa puta. U Klinički centar Niš je prevezeno 11 putnika, od kojih je jedan putnik životno ugrožen. U Urgentni centar Leskovac prevezeno je 16 putnika.

Ukupno 27 putnika lakše i teže je povređeno, dok se jedan putnik vodi kao životno ugrožen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading