SVE SMO REŠILI NA CIVILIZOVAN NAČIN: Ataman progovorio o svom odnosu sa Željkom Obradovićem!

Autor:

Sport

13.08.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugi niz godina međusobno su vodili velike košarkaške bitke.

SVE SMO REŠILI NA CIVILIZOVAN NAČIN: Ataman progovorio o svom odnosu sa Željkom Obradovićem!

Foto: Starsport

Ataman i Obradović

Neretko su upravo njih dvojica odlučivala o najvećim trofejima košarkaškog sporta. Usled navedenog i emocije su najčešće dovodile do poteza koji se ne mogu smatrati dostojnim obojice. Ulazili su i u verbalne sukobe, ali sve navedeno sada je iza njih.

Željko Obradović i Ergin Ataman, trenutno se mogu smatrati dvojicom najplodonosnijih trenera na "Starom kontinentu". Obojica iza sebe imaju pregršt trofeja i nagrada, a sada je turski trener koji je u prethodne dve sezone sa ekipom Anadolu Efesa uspevao da stigne do samog vrha Evrope za "Sputnjik" govorio o svom odnosu sa aktuelnim trenerom beogradskog Partizana:

Foto: Starsport

Ergin Ataman

 

- Uvek me zove da mi čestita kada osvojim nešto. On je najvažniji trener evropske košarke. Volim ga kao ličnost. Bilo je trenutaka kada nismo pričali i nismo se rukovali, ali smo to sredili na civilizovan način - istakao je Ergin Ataman.

Dvojica trenera i u predstojećoj sezoni imaće prilike da međusobno odmere snage s obzirom da se nakon višegodišnjeg odsustva Partizan vraća na najveću evropsku košarkašku scenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Valjak

16.08.2022 10:33

Velikani ,bravo !