Zbog ovoga će ga još više voleti: Dante Egzum bacio Grabare u trans - ovo su razlozi njegovog dolaska u Humsku!

Autor:

Sport

13.07.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnu sezonu Partizan je okončao bez trofeja, ali se svi u klubu nadaju da će naredna po tom pitanju biti daleko uspešnija.

Zbog ovoga će ga još više voleti: Dante Egzum bacio Grabare u trans - ovo su razlozi njegovog dolaska u Humsku!

Foto: Starsport

Od jeseni, pulene trenera Željka Obradovića pored borbe za trofeje u regionalnoj i nacionalnoj konkurenciji očekuju i iskušenja u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

Potpuno je jasno da crno-beli moraju da pojačaju igrački kadar za sve predstojeće obaveze, a crno-belu opremu već su zadužili Danilo Anđušić i Dante Egzum koji u srpsku prestonicu stiže iz Barselone.

Foto: Starsport

Branko Lazić i Dante Egzum

 

Interesantno je napomenuti da je Egzum još prethodnog leta, pre nego što je potpisao ugovor sa katalonskim gigantom, bio oduševljen atmosferom koju na mečevima prave milionske pristalice crno-belih:

- Mislim da je odlučujuća želja bila da igram pred navijačima. Oduvek sam bio fan... Znate, jedan od mojih saigrača voleo je Partizan i uvek mi je pokazivao video sa utakmica njegove ekipe i Partizanove lude navijače. Posebno na mečevima sa Crvenom zvezdom, pa mislim da me je to najviše privlačilo. Onda sam došao u Barselonu... - istakao je u intervjuu za "Basketnews" Dante Egzum.

Navijači Partizana svakako su već sada dobili novog ljubimca, a na njemu je da opravda sve što se od njega očekuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading