ZBOG OVOGA GROBARI NEĆE MOĆI MIRNO DA SPAVAJU: Najveće pojačanje Partizana doživelo komplikovanu povredu - sledi pauza!

Autor:

Sport

19.08.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilično uznemirujuće vesti stižu iz grčke nacionalne selekcije.

ZBOG OVOGA GROBARI NEĆE MOĆI MIRNO DA SPAVAJU: Najveće pojačanje Partizana doživelo komplikovanu povredu - sledi pauza!

Foto: Starsport

Ovoga leta Joanis Papapetru postao je član beogradskog Partizana i potpuno je jasno da upravo on predstavlja jedno od najvećih imena evropske košarke koji su poslednjih godina obukli opremu nekog srpskog kluba.

Od njega i navijači crno-belih, ali i pristalice grčke košarkaške reprezentacije mnogo očekuju, međutim, iz trening centra "Helena" stižu uznemirujuće informacije.

 

 

Joanis Papapetru je doživeo povredu mišića bicepsa zbog kojeg će zasigurno preskočiti predstojeće prijateljske reprezentativne mečeve, a neće biti ni u sastavu nacionalnog tima Grčke u kvalifikacionom susretu protiv srpskog nacionalnog tima.

Za sada nije poznato koliko će grčki košarkaš odsustvovati sa parketa, ali se u Grčkoj svi nadaju da će selektor Dimitris Itudis moći na njega da računa na predstojećem Eurobasketu, što samim tim znači i da će biti spreman da obuče crno-beli dres na startu nove sezone i stavi se na raspolaganje treneru Željku Obradoviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading