Emotivna žena kapitena Partizana, srca joj šalje žena kapitena Zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška za Slobodona Uroševića posle gola za Partizan u pobedi nad Hamrun Spartansima od 4:1 u plej-ofu za Ligu konferencija.

Emotivna žena kapitena Partizana, srca joj šalje žena kapitena Zvezde! (FOTO)

Foto: instagram.com/iva_______________

Slobodan i Iva Uroševć

Iva Urošević, supruga Slobodana, levog beka i kapitena Partizana doživljvala je pretnje Grobara posle ispadanja crno-belih od AEK-a iz Larnake, ali sada...

Izabranica predvodnika crno-belih objavila je slike i snimke sa pobede "parnog valjka" nad Hamrun Spartansima od 4:1 u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu konferencija, a drugi gol bio je delo njenog izabranika.

Ona je uz dve slike napisala "Tvoja su dela uvek bila glasnija od tuđih reči. Ponosna sam što si moj, kapitenu - napisala je Iva.

Zanimljivo da je u komentarima poruku sa emotikonima mišića, čestitke i srca ostavila Snežana Borjan, supruga Milana, golmana i kapitena Crvene zvezde.

Republika

Foto: instagram.com/iva_______________

 

Iva joj i odgovorila "Večna podrška" uz tri bela srca.

Supruga kapitena Partizana okačila je i snimak pogotka popularnog Čakija. 

Republika

Foto: instagram.com/iva_______________

 

Uz to i poruku: "Hvala ti srećo na ovom golu! Lepo sam rekla sto puta i reći ću ponovo ti si najbolji od svih!!! Bože hvala ti. Jedan je Čaki kapiten", uz emotikon molitve i crno-belo srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading