VUČIĆ SE U NEDELJU OBRAĆA GRAĐANIMA! Predsednik će otkriti sve što se dešavalo u Briselu!

Autor:

Vesti

19.08.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije će u nedelju izvestitit građane o pregovorima u Briselu.

VUČIĆ SE U NEDELJU OBRAĆA GRAĐANIMA! Predsednik će otkriti sve što se dešavalo u Briselu!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima o aktuelnoj situaciji, dijalogu, predlozima i ponašanju Aljbina Kurtija, u nedelju u 13:30, saopštio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Predsednik Srbije, kaže, ne može da se pomiri s tim da nemamo rešenja, da imamo sukobe na KiM i zato je ceo jučarašnji dan, a i danas radi na iznalaženju rešenja.

- U nedelju će predsednik govoriti o svemu, dijalogu, predlozima, ponašanju Kurtija, kao i našom željom da pre svega sačuvamo mir i stabilnost, živote naših građana na KiM - kazao je Petković.

Ukazao je da je još iz Brisela Vučić zakazao sastanak sa političkim predstavnicima sa KiM, za nedelju u 11 časova u Palati Srbije.

Petković je dodao da će Vučić potom imati i telefonski razgovor sa predsednikom Azerbejdžana, sa kojim će razgovarati o kupovini struje po korektnim uslovima.

Potom će se Vučić, kako je rekao, obratiti naciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading