PALMA: JEDINSTVENA SRBIJA podržava sve što je LIDER SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ izneo u svom obraćanju danas!

Autor:

Vesti

31.07.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko na svetu ne može da zameri nijedno slovo koje je u današnjem obraćanju naciji, povodom najnovijih pretnji Aljbina Kurtija, izgovorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PALMA: JEDINSTVENA SRBIJA podržava sve što je LIDER SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ izneo u svom obraćanju danas!

Foto: Opština Jagodina

Lider "Jedinstvene Srbije" Dragan Marković Palma, pružio je punu podršku predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

- Posao Džozefa Bajdena je da štiti Ustav SAD i svoje građane, posao Emanulea Makrona je da štiti Ustav Francuske i svoje građane, posao Olafa Šolca je da štiti Ustav Nemačke i svoje građane i posao Aleksandra Vučića je da štiti Ustav Srbije i svoje građane i tako svih predsednika i premijera na svetu. Upravo to i radi predsednik Srbije i zato ima najveću podršku građana Srbije u istoriji i zato ima i podršku Jedinstvene Srbije za svako izgovoreno slovo - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Palma je istakao da Srbija poštuje sve svoje međunarodne obaveze od Rezolucije 1244, Dejtonskog sporazuma, Briselskog sporazuma, Vašingtonskog sporazuma do svih ostalih sporazuma koje je potpisala.

Republika

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Vučić tokom današnjeg obraćanja

- Moje pitanje za zemlje Kvinte, a to su SAD, Velika Britanija, Nemačka, Francuska i Italija, koje govore o nekon novom pravno obavezujućem sporazumu između Beograda i Prištine, da li je Rezolucija 1244 pravno obavezujući sporazum, da li je Dejtonski sporazum pravno obavezjući spoorazum i da li je Briselski sporazum pravno obavezjući sporazum. Ako jesu zašto nisu sprovedeni onako kako piše u tim sporazumima i kako je došlo do toga da samo Srbija poštuje i realizuje te sporazume - naveo je Palma.

Prema mišljenju lidera "Jedinstvene Srbije" Kurti je samo pion.

- Ovo što se sada dešava nije iz Kurtijeve glave, Aljbin Kurti je samo pion dela međunarodne zajednice. Aljbin Kurti i Bakir Izetbegović žele "Zatvoreni Balkan", a Aleksandar Vučić "Otvoreni Balkan". Kurti i njemu slični pričaju o lovcima, ratu, jedinicama ROSU, a Aleksandar Vučić o miru i stabilnosti i saradnji. Ovde neko želi da "Ukrajinu" preseli na Balkan. Pozivam Albance sa Kosova i Metohije da pruže ruku miru i stabionosti i saradnji, a ne da daju podršku oružju. Iz iskustva bivše Jugoslavije smo valjda nešto naučili, a to je da je bolje 100 godina razgovarati, nego jedan dan ratovati - zaključio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lu

31.07.2022 13:18

Slican se slicnom raduje.

Marcco

31.07.2022 16:31

Pa ako Palma podržava onda stvarno niko ne bi trebao da ima primedbe...