VUČIĆEV JAK TEMPO: Evo kako izgleda radna nedelja lidera Srbije!

Autor:

Vesti

30.07.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić tokom ove nedelje imao je puno obaveza, a sa svojim pratiocima na Instagramu podelio je one najznačajnije.

VUČIĆEV JAK TEMPO: Evo kako izgleda radna nedelja lidera Srbije!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom profilu na Instagramu video-snimak u kom je sumirao radnu nedelju koja je iza nas.

- Početak radne nedelje obeležio je jedan veliki infrastrukturni poduhvat – spojen je most preko Save u okviru izgradnje auto-puta Ruma – Šabac, čime je Srbija još jednom pokazala da se iz dana u dan ubrzano menja i razvija - napisao je Vučić i dodao:

- Imali smo i oproštajne posete ambasadora Kraljevine Belgije i Kuvajta, koji su ličnim angažmanom mnogo uradili na unapređenju odnosa sa Srbijom.

Lider Srbije je obavio i razgovor sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom:

- Telefonom sam razgovarao sa našim prijateljem Viktorom Orbanom, sa kojim sam razmotrio brojna pitanja od interesa za građane naše dve zemlje u predstojećem periodu.

Predsednik je istakao šta je za njega bilo od posebnog emotivnog značaja, što je ostavilo poseban pečat u ovoj radnoj nedelji.

- Poseban emotivni i državnički pečat ovoj nedelji, dala je ceremonija kojom je označen početak izvođenja mera zaštite na objektu Centralne kule Memorijalnog centra „Staro sajmište“, čime smo nastavili da se odužujemo precima i stvaramo još jedan legat za potomke - napisao je predsednik Vučić i dodao:

- Obišao sam i radove na Kuli Beograd, a posebno dobre razgovore sam imao sa ministrima spoljnih poslova Gabonske Republike i Kraljevine Esvatini.

Vučić je zaključio nedelju sa važnom posetom.

- Na kraju nedelje, imao sam veliku čast da ugostim premijera Kraljevine Španije Pedra Sančeza i da mu se lično zahvalim na prijateljstvu i podršci koju njegova zemlja pruža Srbiji u međunarodnoj političkoj areni - napisao je Vučić uz video-snimak na Instagramu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola Aks

30.07.2022 10:13

Lepo je videti radnu nedelju iz koje se vidi rad i trud oko napredaka naše zemlje.