HAJKA NA VUČIĆA - SPECIJALNA OPERACIJA U PUNOM JEKU! Hrvati, opozicija i hejterski mediji na istom zadatku: BESPRIZORAN UDAR NA SRBIJU!

Autor:

Vesti

18.07.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanični Zagreb uz pomoć srpske opozicije i hejterskih medija pokrenuo je specijalnu operaciju kako bi skrenuo pažnju sa najvećeg skandala u srpsko-hrvatskim odnosima u

HAJKA NA VUČIĆA - SPECIJALNA OPERACIJA U PUNOM JEKU! Hrvati, opozicija i hejterski mediji na istom zadatku: BESPRIZORAN UDAR NA SRBIJU!

Foto: Tanjug

Skandalozna odluka Hrvatske da srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću zabrani da poseti Jasenovac i dalje je centralna politička tema u zemlji i regionu.

U pokušaju da opravdaju odluku bez presedana koja će bez sumnje uticati na srpsko-hrvatske odnose, zvanični Zagreb upregao je medijsku mašineriju i spin doktore kako bi udario na srpskog predsednika i krivicu za prvorazredni skandal prebacio na zvanični Beograd.

Da zlo bude veće, u tome mu naveliko pomažu srpska opozicija i mediji pod njenom kontrolom.

Foto: printscreen

 

 

Naime, zagrebački Jutarnji list, na naslovnoj strani štampanog izdanja objavio je skandalozni tekst pod naslovom: "Kako je Vučiću propao tajni plan posjeta Jasenovcu", a u tekstu koji se bavi ovom temom izneta je teza da se srpski predsednik planirao posetu Jasenovcu kako bi se "skrenula pažnja od pada ukrajinskog aviona u Grčkoj".

Da je ovo notorna nebuloza svedoči i pisanje istog tog Jutarnjeg lista koji je dan ranije na sajtu objavio prepisku između ambasada, gde se lepo vidi da je ovo već treći pokušaj srpskog predsednika da poseti Jasenovac i pokloni se jasenovačkim žrtvama.

U članku koji je Jutarnji objavio u nedelju jasno stoji da je predsednik Srbije slobodan za posetu do 16. septembra 2022.

Iako je, dakle, pisanje zagrebačkih medija kontradiktorno, to nimalo ne smeta srpskoj opoziciji i medijima koje drži pod svojom kontrolom da prepisuju iste nebulouzne tvrdnje koje nemaju nikakvo utemeljenje u činjenicama.

Tako je niskotiražni tabloid Danas na usta novinarke hejterskog Njuzmaksa takođe doveo u vezi pad ukrajinskog aviona u Grčkoj sa Vučićevom posetom Hrvatskoj, a isto je uradio i tabloid Nova.

Foto: printscreen

 

Doduše, oni su doslovce iskopirali zagrebačke medije, pa su i sami bili kontradiktorni u svojim tvrdnjama. 

Tako je Nova objavila skaradnu naslovnu stranu sa naslovom da "Zbog Rusije i Kosova Vučić pravi predstavu od odlaska u Jasenovac", dok Obućina tvrdi da je "novi rat sa Hrvatima" planuo "zbog pada aviona".

Upravo na to je skrenuo pažnju i politički analitičar Nebojša Krstić kada je na Tviteru napisao:

- A da se vi ipak dogovorite između sebe zašto Vučić ide u Jasenovac? Ovako ste k'o razbijena vojska - naveo je Krstić uz printskrinove naslovne strane Nove izjave Obućine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading