NIJE IM BIO PROBLEM DA PUSTE VUČIĆE NA KLANJE: Đukanović udario oštro po Hrvatima!

Autor:

Vesti

17.07.2022

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moderna NDH ne dozvoljava da Vučić zapali sveću žrtvama u Jasenovcu.

NIJE IM BIO PROBLEM DA PUSTE VUČIĆE NA KLANJE: Đukanović udario oštro po Hrvatima!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i advokat Vladimir Đukanović oštro je odreagovao na vest o tome da je Vučiću zabranjena poseta Jasenovcu.

Naime, Đukanović nije štedeo Hrvate, podsećajući na zločine NDH, kao i na negiranje toga da je u logoru Jasenovac, od strane hrvatskih ustaša, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubijeno 700.000 Srba, Jevreja i Roma.

- Vučiću Hrvati brane u Jasenovac da dođe. U Drugom svetskom ratu nije bio problem da Vučiće puste u Jasenovac,ali na klanje. Danas predsednik Srbije ne može ni sveću da im zapali. Ne može ni stotinama hiljada drugih Srba koje je NDH pobila u Jasenovcu. Moderna NDH ne dozvoljava - napisao je član Predsedništva SNS na svom zvaničnom Tviter nalogu.

 

 

Da podsetimo, predsednik Srbije je želeo da tokom današnjeg dana poseti privatno Jasenovac, ali mu je, kako se saznalo iz pisanja hrvatskih medija, bila zabranjena poseta od strane hrvatskih vlasti, što je "najveći skandal u modernoj istoriji Srbije i Hrvatske", kako je navela predsednica Vlade Ana Brnabić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading