NOVA VLADA NEĆE BITI ANTIRUSKA! Vučić o novoj Vladi: Vodićemo svoju politiku i donositi sami odluke!

Autor:

Vesti

16.07.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prisustvovao dočeku direktnog leta iz Pekinga na aerodromu "Nikola Tesla". Tom prilikom odgovarao je na pitanja novinara, a jedno od postavljenih ticalo se i konsultacija i sastava nove Vlade.

NOVA VLADA NEĆE BITI ANTIRUSKA! Vučić o novoj Vladi: Vodićemo svoju politiku i donositi sami odluke!

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC

Vučić je u četvrtak 14. jula počeo konsultacije oko formiranja nove Vlade. Kako je istakao još pre, o samim konsultacijama govoriće kada se sve završe.

Kao što sam rekao, o konsultacijama ću detaljno govoriti kada sve budu završene. Kada je reč o novoj Vladi, verujem da će to da bude srpska Vlada koja će da brine o interesima Srbije. Imamo istu politiku pred svima. Uvek govorim, evo i pred našim kineskim prijateljima, da imamo evropsku politiku. Nova Vlada neće biti antiruska, ali čuvaćemo naša prijateljstva. Garantujem da ćemo voditi svoju politiku, i odluke ćemo donositi sami. Pritisci će da postoje, ali naše je da donosimo odluke o našem narodu i koje donose dobro. Sastav Vlade mora da bude dobar, dobri ljudi kojima sopstveni interes i lično bogaćenje nisu na pameti - objasnio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading