TRI GODINE MONSTRUOZNIH LAŽI! Hoće li neko da se izvini i zašto neće?! VUČIĆ PROKOMENTARISAO INTERVJU JELENE ZORIĆ I AFERU JOVANJICA!

Autor:

Hronika

22.07.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjavu novinarke Jelene Zorić koja je sinoć demantovala je da brat predsednika Srbije, Andrej Vučić ima ikakve veze sa aferom "Jovanjica", iako su tajkunski mediji N1 i Nova S, kao i opozicija, godinama lagali narod o tome da je on umešan.

TRI GODINE MONSTRUOZNIH LAŽI! Hoće li neko da se izvini i zašto neće?! VUČIĆ PROKOMENTARISAO INTERVJU JELENE ZORIĆ I AFERU JOVANJICA!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

- Ja sam zahvalan gospođi Zorić što je bila fer, to je isto rekao i gospodin Milenković, svi su rekli, samo niko nije hteo da objavi. Rekli su da moj brat nema nikakve veze. Za tri godine napisali su desetine hiljada stranica protiv moje porodice, tri godine su lagali, nije bila dovoljna ni sudska presuda protiv lažova. Posle tri godine svima je jasno da je laž, a šta ćemo mi sa te tri godine, šta će da rade Andrejeva deca? On neće da ulazi u javnost na takav načini daje izjave - rekao je Vučić i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/ Newsmax Adria

 

- Tri godine najmonstruoznijih laži, sad imamo i zvanične izjave svih aktera da je to bila laž. Hoće neko da kaže izvinite? U regionu su objavljivali da smo kriminalci i proizvođači droge. Stavite sebe u našu poziciju, da vam neko tri godine to radi u svim medijima i da posle tri godine odjednom saznamo da su svi rekli da je to bila laž otpočetka. Šta da radite posle toga? Posle tri godine muka od svih jezivih laži i neistina. Ali dobro, na kraju uvek istina izađe na videlo, kao što ne možete da pobedite nečiji rad, rezultate, puteve, pruge, opremu. Na kraju to ljudi vide - kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading