ŠTA JOJ SE DESILO? Biljana Jevtić ne liči na sebe, svi su u ŠOKU zbog njenog izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Jevtić iznenadila je sve svojim imidžom!

ŠTA JOJ SE DESILO? Biljana Jevtić ne liči na sebe, svi su u ŠOKU zbog njenog izgleda! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Biljana Jevtić

Biljana Jevtić važi za jednu od najboljih pevačica na našim prostorima, a svaki njen gest privlaći veliku pažnju javnosti. Tako je i pevačicina fotografija koja je nedavno ugledala svetlost dana uzburkala društvene mreže, a frizura Biljane Jevtić postala je glavna tema u svim domaćim medijima.

 

Naime, na društvenoj mreži Instagram isplivala je Biljina fotografija iz rane mladosti na kojoj pevačica uz čašu vina pozira u društvu popularnih koleginica. Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju korisnika ove platforme jeste frizura Biljane Jevtić koja se potpuno razlikuje od ove koju pevačica godinama nosi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Naime, reč je o hit kratkoj frizuri, koju su osamdesetih nosile brojne pop i folk zvezde. Frizura Biljane Jevtić oduševila je mnogobrojne fanove koji su u komentarima poručili pevačici da joj je stari imidž apsolutni pogodak i da bi trebalo da se odvaži i vrati staru frizuru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Neko

02.08.2022 21:20

SVI U SOKU.... jeste cela planeta je SHOKIRANA !!!