Miljković ostavio Lunu, pokupio sve PARE iz stana i nestao? Marko i Đoganijeva na meti, RAZVOD je u toku, on otkrio istinu! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković našli se u epicentru skandala da se razvode!

Miljković ostavio Lunu, pokupio sve PARE iz stana i nestao? Marko i Đoganijeva na meti, RAZVOD je u toku, on otkrio istinu! (FOTO)

Foto: ST/N.MUTIĆ, Pixabay.com

Luna Đogani i Marko Miljković nakon rijaliti bure, uplovili su u bračne vode, a iz njihove ljubavi rodila se mezimica naslednica Mia Miljković. Nedavno su Luna i Marko okupili najbliže kako bi proslavili prvi rođendan i krštenje naslednice. 

 

Međutim, nakon što je starleta Atina Ferari pokušala da razori brak Luna i Miljkovića, očigledno da se taj napad nastavlja na njih dvoje. Iako Atina nije uspela ni da prodrma Miljkoviće, očigledno da neko ima potrebu da ih gazi.

Republika

Foto: V. Lukić, N. Mutić

Marko Miljković, Luna Đogani i Atina Ferari

 

Tako je Miljković na Instagram profilu postavio poruku, škatljivog sadržaja, u kojoj se navodi da je napustio Lunu, pokupio sav novac iz stana, te da je razvod u toku, samo o tome ćute. 

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Marko Miljković i Luna Đogani

 

- Idu ozbiljne optužbe na tvoj račun. Priča se da si pokupio sve pare i iselio se iz stana. Luna nema šta da jede! Ne snimate, jer je razvod u toku. Kada se završi proces razvoda, objavićete - glasila je poruka koju je Miljković dobio, na šta je odreagovao:

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Miljković Instagram stori

 

- Sram me bilo! Sutra pravim špagete da te nahranim - poručio je Marko Luni na Instagram storiju kroz šalu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mixino r

01.08.2022 00:35

Ma kupi joj Argeta paštetu i jogurt, na to je navikla kod mame i tate! to joj je omiljeno jelo...