DRZNU LI SE DA KRENU U PROGON SRBA... Predsednik Vučić poslao poruku Kurtiju: Ja vam saopštavam, SRBIJA ĆE POBEDITI!

Autor: Republika

Vesti

31.07.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da sve što naša zemlja želi je mir.

DRZNU LI SE DA KRENU U PROGON SRBA... Predsednik Vučić poslao poruku Kurtiju: Ja vam saopštavam, SRBIJA ĆE POBEDITI!

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Predsednik je otkrio da kosovske vlasti predvođene Aljbinom Kurtijem nameravaju u ponoć da krenu sa sprovođenjem svojih podlih planova, ali je naglasio da Srbe i Srbiju niko ne sme i neće da gazi.

- Drznu li se da krenu u progon Srba, maltretiranje Srba, Srbija će pobediti! To je sve što imam da kažem. Molim ih za mir. Kumim ih da sačuvamo mir. Ne budu li hteli da sačuvaju mir, ja vam saopštavam Srbija će pobediti - rekao je predsednik Vučić.

On je istakao da naš narod više nikada neće prolaziti torturu koju je preživljavao u prošlosti kako na Kosovu, tako i u državama bivše Jugoslavije.

- Molim ih da ne pomisle da će moći da čine zločine i ponižavaju Srbiju i srpski narod. Ako to budu pomislili, ja vam saopštavam da se to ćene dogoditi. Ako misle da je moguće da ponove 17. mart 2004, ako misle da ponove nešto što se dešavalo u drugim delovima bivše Jugoslavije, to se neće desiti. Mi samo želimo mir, poštovanje onoga što je potpisano, ništa više. Ovo nije zemlja koju ćete lako da porazite kao u vreme Miloševića i Tadića - poručio je predsednik Srbije.

Kompletno obraćanje predsednika Srbije možete videti OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading