HRVAT RASPLAKAO SRBE PRIČOM O KOSOVU! Ivan OVIM rečima oduvao lažnu državu! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

12.07.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat Ivan Frančina odlučio je je poseti Kosovo i Metohiju i tom prilikom je imao jedno pitanje za takozvane vlasti lažne države.

HRVAT RASPLAKAO SRBE PRIČOM O KOSOVU! Ivan OVIM rečima oduvao lažnu državu! (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Filip Krajinčanić, Wikipedia/Balkan, Pudelek, Pixabay

Hrvatski tiktoker, kojeg je put naneo na svetu srpsku zemlju, imao je šta da priupita lažnu državu i njene još lažnije državnike.

- Evo pošto sam bio neinformisan, nisam znao koja je to republika, pa sam išao malo da proverim. Sad me zanima jel to mislite na ono Kosovo s kojeg potiču vladari Nemanja, Stratimir, Miroslav, Stefan, Vukan, Sveti Sava, odnosno Rastko Nemanjić ili možda Milutin, Dragutin, Dušan ili Lazar. Jel to ono Kosovo gde su manastiri Visoki Dečani, Gračanica, Pećka Patrijaršija. Na to Kosovo mislite? Gde su vam, koji su vam vladali vladali na tom Kosovu? Koje spomenike imate - rekao je u videu objavljenom na TikToku Ivan, a snimak je pogledalo skoro 30.000 ljudi.

Inače, u pozadini se sve vreme čula srpska patriotska pesma "Lazarica", koja govori upravo o Kosovu i Metohiji.

Ovaj snimak izazvao je mnogo emocija kod našeg naroda, pa su se tako ređali emotivni komentari: "E, tako. Najbolje objašnjenje", "Ostao sam bez teksta, hvala ti", "E to Kosovo brate, živ bio", "Živeo druže, veliko poštovanje, naklon do poda", "Bravo junačino, brate moj", "Pozdrav veliki, da si mi živ i zdrav", su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading